Ansökan om smittbärarpenning försäkringskassan

Smittbärarpenning och reseersättning för arbetssökande

Smittbärarpenning och reseersättning för arbetssökande – Försäkringskassan

1 feb. 2023 — Smittbärarpenning betalas ut till den som kan arbeta, men inte får göra det på grund av risken för att smitta andra. Om du inte kan arbeta kan …

Smittbärarpenning är pengar du kan få om du inte kan söka arbete på grund av att du har eller antas ha en smittsam sjukdom som omfattas av smittskyddslagen (2004:168).

Smittbärarpenning och reseersättning för anställda

Smittbärarpenning och reseersättning för anställda – Försäkringskassan

12 jan. 2023 — Smittbärarpenning kan betalas ut till den som inte kan arbeta på grund av att hen är smittad eller kan vara smittad av en allmänfarlig sjukdom …

Smittbärarpenning för dig som är anställd, är pengar du kan få om du inte kan arbeta på grund av att du har eller antas ha en smittsam sjukdom som omfattas av smittskyddslagen (2004:168).

Intyg för smittbärarpenning – Försäkringskassan

27 juni 2022 — Om du inte får arbeta på grund av att du är smittad eller kan vara smittad av en allmänfarlig sjukdom kan du få smittbärarpenning.

Information för dig som har en patient som har eller antas ha en smittsam sjukdom och som ska ansöka om smittbärarpenning, om hur du fyller i läkarintyget och om vem som gör vad.

Smittbärarpenning och reseersättning för dig med aktiebolag

Smittbärarpenning och reseersättning för dig med aktiebolag – Försäkringskassan

Om du svarar nej kommer du att behöva ansöka om smittbärarpenning igen. Det betyder att handläggningen av ditt ärende kan ta längre tid. 75501105. 2.a Hur länge …

Smittbärarpenning för dig med aktiebolag, är pengar du kan få om du inte kan arbeta på grund av att du har eller antas ha en smittsam sjukdom som omfattas av smittskyddslagen (2004:168).

Smittbärarpenning – Försäkringskassan

Ansökan smittbärare

10 feb. 2023 — Har du frågor om till exempel smittbärarpenning, läkarintyg, karens, ersättning till riskgrupper och vab hittar du många svar här.

Coronaviruset – det här gäller – Försäkringskassan

2 feb. 2023 — kvitton på dina resekostnader; kvitton som visar att resorna gällde en sjukdom som är allmänfarlig enligt smittskyddslagen. Försäkringskassan …

Aktuell information om våra ersättningar och vad som gäller med anledning av coronaviruset. Har du frågor om till exempel smittbärarpenning, läkarintyg, karens, ersättning till riskgrupper och vab hittar du många svar här.

Smittbärarpenning och reseersättning för dig med enskild firma

Smittbärarpenning och reseersättning för dig med enskild firma – Försäkringskassan

2 feb. 2023 — Ibland dröjer det innan du får ett beslut om din ansökan om ersättning. Under rubriken Hålltider för varje ersättning kan du se hur lång tid …

Smittbärarpenning för dig med enskild firma, är pengar du kan få om du inte kan arbeta på grund av att du har eller antas ha en smittsam sjukdom som omfattas av smittskyddslagen (2004:168).

Utbetalningsdatum och handläggningstider – Försäkringskassan

smittbärare, vilka bestämmelser som gäller för smittbärarpenning och resekostnads- ersättning. De krav som ställs på ansökan och beslutsunderlag samt övriga.

Här hittar du handläggningstider och utbetalningsdatum för alla ersättningar.

Ersättning till smittbärare – Försäkringskassan

vagledning

Hej Anna! Generellt sett så kan man ansöka om smittbärarpenning om du inte får gå till arbetsplatsen eftersom du bor tillsammans med någon som har …

Förälder – Du kan ansöka om smittbärarpenning … – Facebook

Keywords: ansökan om smittbärarpenning försäkringskassan