Byggmax i Örebro – Öppettider, Adress och Flytt-information

Byggmax är en populär byggvaruhuskedja som erbjuder ett stort sortiment av byggmaterial till låga priser. I Örebro finns en av deras butiker på Heliumgatan 2. Här hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, oavsett om det handlar om renovering, nybyggnation eller trädgårdsarbete.

Öppettider Byggmax Örebro

Här nedan kan du se öppettiderna för Byggmax i Örebro:

Dag Öppettider
Måndag 07:00 – 20:00
Tisdag 07:00 – 20:00
Onsdag 07:00 – 20:00
Torsdag 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 20:00
Lördag 09:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Adress och Flytt-information

Byggmax i Örebro ligger på Heliumgatan 2. Det är enkelt att hitta hit och det finns gott om parkeringsplatser i närheten. Butiken är rymlig och organiserad för att göra det smidigt för kunderna att hitta vad de behöver.

Observera att Byggmax i Örebro planerar att flytta till en ny lokal på Marieberg. Mer information om flytten och det exakta datumet kommer att finnas tillgängligt på deras hemsida.

Byggmax Marieberg

Byggmax planerar att flytta sin butik i Örebro till Marieberg. Marieberg är ett populärt köpcenter med ett brett utbud av butiker och restauranger. Den nya butiken kommer sannolikt att vara mer tillgänglig för fler kunder och erbjuda ännu bättre service och sortiment.

Öppettider Byggmax Örnsköldsvik

För öppettider i Marieberg kommer du behöva besöka Byggmax hemsida eller ringa dem för att få den senaste informationen. På deras hemsida, www.byggmax.se, kan du även hitta öppettider för andra Byggmax-butiker runt om i landet.

Öppettider Byggmax Örnsköldsvik

För öppettiderna i Marieberg behöver du besöka Byggmax hemsida eller kontakta dem för att få den senaste informationen. På deras hemsida kan du också hitta öppettiderna för Byggmax i Örnsköldsvik.

Kontaktuppgifter

För att kontakta Byggmax gällande deras flytt och öppettider kan du ringa deras kundtjänst på följande nummer: 08-514 933 00. Du kan också besöka deras hemsida för att hitta ytterligare kontaktinformation och för att få uppdaterad information om flytten.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Örebro?

Byggmax i Örebro har följande öppettider: Måndag-fredag: 07:00-20:00, lördag: 09-18, söndag: 10-18 Byggmax i Örebro har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

Var är Byggmax i Marieberg beläget?

Byggmax i Marieberg finns på adressen Heliumgatan 2 i Örebro. Byggmax i Marieberg ligger bekvämt i närheten av andra butiker i shoppingområdet.

När flyttar Byggmax i Örebro?

Tyvärr har vi för närvarande ingen information om flyttningen av Byggmax i Örebro. Kontrollera regelbundet för uppdateringar angående Byggmax örebro flyttar.

Vilka öppettider har Byggmax i Örnsköldsvik?

Byggmax i Örnsköldsvik har följande öppettider: Måndag-fredag: 07:00-20:00, lördag: 09:00-18:00, söndag: 10:00-16:00 Byggmax i Örnsköldsvik erbjuder generösa öppettider för att underlätta för kunderna.

Var kan jag hitta öppettiderna för Byggmax?

Du kan hitta öppettiderna för Byggmax på deras officiella hemsida, www.byggmax.se/öppettider. Besök Byggmax hemsida för att få uppdaterade öppettider.

Vilken adress har Byggmax i Örebro?

Byggmax i Örebro har sin adress på Heliumgatan 2, 702 36 Örebro. Besök Byggmax på Heliumgatan 2 för att handla byggmaterial till bra priser.

När är Byggmax öppet på helgdagar?

Öppettiderna för Byggmax på helgdagar kan variera, så det är bäst att kontrollera deras hemsida för uppdaterad information. Byggmax gör särskilda arrangemang för öppettiderna under helgdagar.

Vad är Byggmax i Örebro känt för?

Byggmax i Örebro är känt för att erbjuda ett brett utbud av billiga byggmaterial av hög kvalitet. Byggmax i Örebro är den go-to-butiken för alla dina byggbehov till bra priser.

Var kan jag hitta Byggmax i Örnsköldsvik?

Byggmax i Örnsköldsvik finns på adressen Heliumgatan 2, 702 36 Örnsköldsvik. Kom till Byggmax på Heliumgatan 2 i Örnsköldsvik för att handla byggmaterial till bra priser.

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Örebro?

Byggmax i Örebro har följande öppettider: Måndag-fredag: 07:00-20:00, lördag: 09-18, söndag: 10-18 Byggmax i Örebro har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

Artiklen Byggmax i Örebro – Öppettider, Adress och Flytt-information har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 40 anmeldelser